Sağlık

Türk Kızılayı’ndan Bayraklı Şehir Hastanesi’ne ziyaret

Türk Kızılayı İzmir İl Merkezi öncülüğünde ilçe şubelerinin katılımıyla Bayraklı Şehir Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Türk Kızılayı İzmir İl Merkezi, Türk Kızılayı Bayraklı İlçe Şubesi, Türk Kızılayı Gaziemir İlçe Şubesi ve Türk Kızılayı Karabağlar İlçe Şubesi, Bayraklı Şehir Hastanesi’nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, içinde bebek malzemeleri bulunan “Sevgi Paketleri” hediye etti. .

Önceki dönemlerde gerçekleştirdiği projeyi 2024 yılında da sürdüren Türk Kızılayı, yeni doğum yapan kadınlara “Hoş Geldin Bebek” temalı, bebek ve annenin ihtiyaç duyabileceği eşyaların yer aldığı sevgi paketleri dağıttı.

Yeni doğan bebekler ve anneleri için öncelik hijyen, giyim vb.dir. Hayırseverlerin bağışlarıyla temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hazırlanan Sevgi Paketleri, Türk Kızılayı Şubeleri tarafından bebekli ailelere ulaştırılıyor.

Aşk Paketi’nin içerisinde yeni doğan bebeğe yönelik malzemeler (tulum ve body seti), pamuk, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, şampuan, sabun, battaniye; Anne için hijyenik ped, terlik ve gecelik bulunmaktadır.

Dağıtımın ardından açıklama yapan Türk Kızılayı İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış, “Bir annenin ve yeni doğan bebeğinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayırseverler tarafından bağışlanan sevgi paketlerini ulaştıran tüm Kızılay yetkililerini tebrik ederken, bir kez daha teşekkür etti. bu yardımın ulaştırılmasına yardım eden hayırseverler.

Sevgi Paketleri, Türk Kızılayı Bayraklı İlçe Şube Başkanı Metin Köroğlu, Türk Kızılayı Gaziemir İlçe Şube Başkanı Dr. Davut Dinçel ve Türk Kızılayı Karabağlar İlçe Şube Başkanı Fahretdin Yörek, Türk Kızılayı İzmir İl Müdürü Semra Aydın ve gönüllüler tarafından dağıtıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu