Haber

Başkanlar, Deprem Kurbanlarının Ailelerini Bir Araya Getirdi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya’da ağırlanan depremzedelerle bir araya gelerek tüm Konya’nın yanlarında olduğunu hatırlattı.

11 ilimizde meydana gelen ve ülkemizi derinden yaralayan sarsıntının yaraları tüm kamu kurumları ve vatandaşların iş birliği ile sarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda depremin ilk gününden bu yana teyakkuzda olan Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri, deprem nedeniyle Konya’da ağırlanan depremzedelere moral vermek için bir toplantı düzenledi. Liderler ziyaretleri sırasında ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, acılarını paylaştılar.

Özkaymak Otel’de ağırlanan depremzedelerle kahvaltıya çıkan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sadece bugünü değil tüm depremzedelerle gönül birlikteliğinin devam etmesini konuştu.

Başkan Pekyatımcı: “Tüm Misafirlerimizi En İyi Şekilde Ağırlamaya Çalışıyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, devletin tüm imkanlarıyla depremzedeler için seferber olduğunun altını çizerek, “Ülke olarak son yüzyılın en ağır şokunu yaşadık. Binalarımızın yıkıldığı, binlerce insanımızın hayatını kaybettiği bu zorlu süreçte büyük acılar yaşadık ama birlik olup ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha gördük. Bu süreçte evlerini terk etmek zorunda kalan depremzedelerimizi şehrimizde ağırlıyor ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Dayanışma ve kardeşlik ruhuyla el ele vererek bu zor günleri hep birlikte atlatacağız inşallah. Konya sizin eviniz ve biz her konuda yanınızdayız. Umarım bir daha böyle bir acı yaşamazsın. Bu süreçte depremzede vatandaşlarımız için tüm imkanlarını seferber eden esnafımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Başkan Kılca: “Konya bir arada olmanın nimetlerini yaşıyor”

Ziyarette konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bir yandan deprem bölgesinde çalışmalarımıza devam ederken bir yandan da şehrimize gelen depremzedelerimizle bir araya geliyoruz. Konya her alanda birlik ve beraberlik içinde olmanın bereketini yaşıyor” dedi. Şeklinde konuştu.

  Başkan Kavuş: “Birlik ve Beraberliğimizle Aşamayacağımız Hiçbir Durum Yok”

Konuşmaların devamında konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Deprem bölgelerinden gelip Konya’da misafirimiz olan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Zor bir süreçten geçiyoruz ve inşallah bu süreci de birlik ve beraberliğimizle atlatacağız. Birçok otelimiz gibi misafirlerimizi ağırladıkları için Özkaymak Park Hotel’e teşekkür ederim. Bu zor günlerin ardından tüm misafirlerimizle aramızdaki bağ bir daha kopmayacak” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu