Haber

AK Partili gençlerden Kızılay’a ‘kan’ desteği

AK Partili gençlerden Kızılay’a ‘kan’ desteği

İSTANBUL – AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları’nın genç üyeleri, Kızılay’ın azalan kan stoğuna destek amacıyla Çekmeköy’deki Madenler Meydanı’nda kurulan Kızılay kan bağışı noktasında kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı’nın son dönemde azalan kan stoğuna takviye yapmak için AK Partili gençler bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları’nın genç üyeleri, Çekmeköy’deki Madenler Meydanı’nda bulunan Kızılay kan bağışı noktasında toplu halde kan bağışında bulundu. AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Muhammed Cem Çekerek de kan bağışında bulundu.

“Çekmeköy’den meşale yaktık”

AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Muhammed Cem Çekerek, “Kızılay’dan yapılan açıklamaya göre, ülkemiz genelinde kan stoklarının kritik seviyelere düştüğünü üzüntüyle öğrendik. AK Gençlik İstanbul ailesi olarak buna dayanamıyoruz. acil şifa bekleyen hastalarımız yetersiz kan stoklarından olumsuz etkilendikleri için bugün başkaları için acil kan ihtiyacı olduğu için yarın kan ihtiyacının bize veya yakınlarımıza olma ihtimali yüksektir AK Gençlik ailesi olarak , toplumsal duyarlılık ve dayanışmaya her zaman katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Bugün ülkemiz genelinde ulusal kan stokları kritik seviyenin altına düşmüş durumda.Binlerce vatandaşımızın bu durumdan etkilendiği duruma kayıtsız kalmamak için, AK Gençlik İstanbul ailesi olarak bugün itibariyle harekete geçtik.AK Gençlik ailesi olarak Çekmeköy Madenlerdeki Kızılay kan bağış noktasında bir araya geldik.Bugün kan bağışında bulunacağız. Biz İstanbul’da Çekmeköy’den Fişeği yaktık. İnşallah başta teşkilatımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız İstanbul’un 39 ilçesindeki Kızılay noktalarında kan bağışı sürecini başlatıyorlar. Önümüzdeki günlerde AK Gençlik ailesindeki tüm kardeşlerimizi, dostlarımızı, tüm vatandaşlarımızı ve kan bağışlamaktan çekinmeyen herkesi Kızılay kan bağışı merkezlerine gitmeye davet ediyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu