Ekonomi

Yatırımcılarına En Çok Para Kaybettiren İlk 10 Altcoin

Coin Mühendisi – Kripto para analiz şirketi IntoTheBlock, en son grafiğinde, zarar eden yatırımcıların en büyük yüzdesine sahip olan alternatif kripto para (altcoin) projelerini vurguladı.

Algorand (ALGO), token sahiplerinin yüzde doksan birinden fazlasının kayıp yaşadığını gösteren onchain verileriyle şu anda lider durumda.

İkinci ve üçüncü sırada sırasıyla Sandbox (SAND) ve Arbitrum (ARB) yer almakta olup yatırımcıların %84,58’i ve %83,43’ü ilgili yatırımlarında kayıp yaşamaktadır.

Blok zincirindeki verilere göre, zarar eden token sahiplerinin yüzdesiyle birlikte tüm liste aşağıdaki gibidir:

Algorand (ALGO) – %91

Sandbox (SAND) – %84.58

Arbitrum (ARB) – %83.43

Axie Infinity (AXS) – %79.04

Chiliz (CHZ) – %69.43

Cardano (ADA) – %60.01

Lido DAO (LDO) – %55.01

Uniswap (UNI) – %52.02

Bununla birlikte, kripto para piyasası bir bütün olarak şu anda son ulaştığı en yüksek seviyelerden büyük bir düşüş döneminden geçiyor. Gün içerisinde Bitcoin fiyatı neredeyse %5 oranında düşerek 60.000$’ın altına geriledi.

Bitcoin, Ethereum ve Diğer Kripto Para Birimlerinin Mevcut Durumu

Ethereum açısından bakıldığında senaryo biraz daha olumsuz görünüyor. Son yirmi dört saat içinde, dünyanın en büyük alternatif kripto para biriminin değeri yüzde 6,65 oranında azaldı. Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao’nun beklenenden daha az ağır bir ceza almasına rağmen, ikinci en büyük alternatif kripto para birimi olan BNB yeterince toparlanamadı ve şu anda gün içinde %3 düşüşte.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para tokenı olan Ethereum, TSİ 11:35’te yüzde 5,7 düşüşle 2.986 $’a geriledi. Toncoin (-%5,3), Dogecoin (-%8), Shiba Inu (-%8,4), Avalanche (-%6,9), BNB (-%5), Solana (-%7,6), XRP (-%2,1) ve diğer büyük kripto tokenlerin hepsinde düşüşler görüldü.

Tüccarlar önemli ekonomik verilere hazırlanırken ve günün ilerleyen saatlerinde Federal Rezerv’in faiz oranı kararını beklerken, Bitcoin’in değeri Çarşamba günkü işlem seansında %5,2 düşüşle 59.950 $’a geriledi.

3. parti reklam. Investing.com’un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Son 24 saat içinde, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri 1,178 trilyon dolara düştü. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti şu anda %53,34 seviyesinde. Son 24 saatte BTC hacmi %43,9 artışla 38,05 milyar $’a yükseldi.

Para politikası üzerine toplanan Federal Rezerv Açık Piyasa Komitesi Salı günü toplanacak. Çarşamba günü, Fed fonları hedef oranını %5,25 ile %5,50 arasında tutmaya karar verecekler.

Yatırımcılarına En Çok Para Kaybettiren İlk 10 Altcoin yazısı ilk önce Coin Mühendisi üzerinde ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu