Haber

Müjdeyi Milletvekili Esgin verdi… Plovdiv’e tarifeli seferler başlıyor

BURSA (İGFA) –AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bulgaristan’ın Plovdiv ve Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentlerine sefer düzenlenmesi için adımlar atıldığını, Filibe seferlerinin hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa-Plovdiv sürecinde B planını devreye soktuklarını söyledi. Plan A olarak çalışmalarını sürdürdükleri uçuşlar devam ediyor.

Milletvekili Esgin, Bursa’daki Tunaboylular ve Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretinde İstanbul Sabiha Gökçen’den Plovdiv’e karşılıklı seferlerin 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren başlayacağını duyurdu.

2 yıldır gündemde tuttuğu Bursa’yı merkez yapacak bir hava yolu şirketini kurmanın asıl amacı olduğunu kaydeden Milletvekili Esgin, Bursa-Plovdiv seferleri için Bursa’daki havayolunu canlandırma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. bu konuda THY ve Anadolujet ile görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. .

Bu gelişmeler sırasında somut bir gelişme yaşandığını kaydeden Milletvekili Esgin, Pegasus ile B planını devreye aldıklarını kaydederek, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Plovdiv’e haftada iki gün karşılıklı sefer başlatacaklarını söyledi.

haberhani.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu