Teknoloji

Merve Öney Barlas, TurkNet’in yeni CLCO’su oldu

Türkiye’nin yeni nesil operatörü TurkNet, yönetim kadrosunu yeni ve deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Daha önce DgPays ve Mapfre Sigorta gibi kurumlarda yönetici olarak görev yapan Merve Öney Barlas, 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla TurkNet Hukuk ve Uyum (CLCO) Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

Merve Öney Barlas kimdir?

Saint Joseph Lisesi’nin ardından lisans eğitimine Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam eden Merve Öney Barlas, kariyerine uluslararası bir hukuk bürosu olan Dentons Hukuk Bürosu’nda başlamıştır. Burada yaklaşık 4 yıl çalıştıktan sonra lisansüstü çalışmaları için New York’a taşındı ve Columbia Hukuk Fakültesi’nde MBA yaptı.

Ardından Washington DC’ye taşınarak Criterion Economics’te çalıştı ve eş zamanlı olarak New York Baro Sınavı’na hazırlandı. Türkiye’ye döndükten sonra Hergüner Bilgen Üçer Avukatlık Ortaklığı’nda avukat, Mapfre Sigorta’da Baş Hukuk Müşavirliği ve son olarak DgPays’te çalıştı.

Halihazırda hem New York hem de İstanbul Barolarına kayıtlı olan Merve Öney Barlas, idari kadrodaki yeni görevinde hukuk ve uyum alanındaki bilgi ve tecrübesiyle TurkNet’e katkı sağlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu