Haber

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar’a penaltı pozisyonu soruldu! Tek cümleyle yanıtlandı

Galatasaray’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“KAÇIRILMIŞ PENALTI TALİHSİZDİR”

Maçla ilgili konuşan Uçar, “Galatasaray’ın deplasman maçları Türkiye’nin en zorlu deplasman maçlarından biri. Planlı oynayıp puan almak istiyorduk. Doğru ve planlı bir oyunla iyi başladık. Kaçırılan penaltı talihsizlik. İkinci yarıda planladığımız oyunu oynamak istedik.” ve durumu 1-1 yaptık. Daha sonra talihsiz bir penaltıyla 2-1 kaybettik. Süper Lig’de ilk kez oynayan genç oyuncularımız var. Kayserispor büyük bir camia, o formanın yükünü sahada çocuklar taşıdı. Onları tüm kalbimle tebrik ediyorum. Puan almaya çok yaklaşmıştık, üzgünüm, “Galatasaray’a karşı oynanması gerektiği gibi oynadık” dedi.

“KONUŞMAYACAĞIM”

Verilen penaltı pozisyonlarına da değinen Uçar, “Penaltılara bakmadım, fazla konuşmayacağım. Sonuç olarak puan alamadık, üzgünüm. Verdiğim çabadan dolayı mutlu ve gururluyum. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Kulüp olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Kayserispor, Kayseri’nin en pahalı markası, “Bunu aşacak bir seri yakalamaya çalışacağız” dedi.

caykaraajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu