Yaşam

Hayat Bildiği Gibi 21.Bölüm İzle: Come The Life As It Know Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Gelsin Hayat Bilir yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Ertan Saban, İhtilal Özkan, Özge Özberk gibi isimlerin yer aldığı dizi yeni bölümleriyle gündemde. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde yaşanan olaylar herkesi şaşırttı. İşte dizinin son bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Come Life As Bildiğin 21. bölüm tam izleme ekranı..

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden Gelsin Hayat Biliyor yeni bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Son bölümde yaşananlar heyecanla izlendi.

Hayat Bile Son Bölümde Ne Oldu?

Sadi, Songül’e geçmişte yaşananları tüm gerçekleriyle anlatmak ister ama Songül, Sadi’yi dinlememeye kararlıdır. Sadi’nin yanı sıra Derya da Songül’le konuşmaya çalışır. Songül’e kendinden bahsetmeye çalışan Sadi, Gizem’in annesiyle ilgili acı haberi öğrenir. Sınıf Gizem’i desteklemek için toplanırken Araz ve Mert arasındaki gerilim yükselir. Can’la kasayı açmayı başaran Aylin, mahkemede babasını kurtaracak deliller bulurken, Esra’nın hamlesi delillerin yok olmasına neden olur. Liseye gelen savcının raporu hazır. Sadi ve Songül’ün ortasında beklenen konuşma gerçekleşir.

Gel Hayat Bildiği Gibi 21. Bölüm Seyir Ekranı

HAYAT BİLSİN SON BÖLÜM İZLE TEK KES TAM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu