Haber

Eskişehir’de Eşi ve Oğlu Tarafından Ölü Bulunan Kadını Dövüp Öldürdüğü İddia Edilen Şüpheli Adliyeye Gönderildi

Eskişehir’de evinde eşi ve oğlu tarafından ölü bulunan 72 yaşındaki kadını dövüp öldürdüğü iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan hasta nakil ambulans şoförü Murat U., adliyeye sevk edildi.

Zafer Mahallesi Özen Sokak’ta yaşayan Safinaz A., eşi MA ve oğlu Ö.A. ile dün akşam saatlerinde eve geldi. Oturma odasında hareketsiz yatarken bulundu. 112 Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Safinaz A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Evinin oturma odasında eşi ve oğlu tarafından ölü bulunan Safinaz A.’nın ölümü, yüzünde ve bileğindeki morluklar nedeniyle şüpheli değerlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

Ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda Safinaz A.’nın boynunun kırıldığı, saldırı sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği belirlendi. Safinaz A.’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmalarda güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken, yüzünde kar maskesi ve ellerinde eldiven bulunan bir şüphelinin Safinaz A.’nın evine girdiği belirlendi. ev. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda şüphelinin, bir sağlık kuruluşunda ve kereste fabrikasında hasta nakil ambulans şoförü olarak çalışan Murat U. isimli kişi olduğu belirlendi. Aramalarda eldiven ve bir miktar para ele geçirilirken, şüphelinin kereste fabrikasında çalışan Safinaz A.’nın eşinden evde altın bulunduğunu öğrenerek anahtarlarını çaldığı öğrenildi. Hırsızlık niyetiyle eve kar maskesi ve eldivenle giren Murat U.’nun, Safinaz A.’nın kolundaki bileziği çalıp bir kuyumcuya sattığı belirlendi.

Gözaltına alınan ve ilk sorgusunda cinayeti itiraf ettiği öğrenilen şüpheli Murat U., polisteki işlemlerinin ardından ambulans görevlisi üniformasının üzerine çelik yelek giyerek adliyeye sevk edildi. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu