Haber

Ertuğrul Doğan’dan bomba Uğurcan Çakır çıkışı: Türkiye’den hiçbir takım kazanamaz

Trabzonspor Lideri Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır’ın transferi hakkında konuştu. Doğan, Uğurcan’ın Türkiye’de hiçbir takıma gitmeyeceğini ancak Avrupa’dan uygun bir teklif gelirse durumu değerlendirebileceklerini belirtti. Ayrıca Doğan, Uğurcan için geçen yıl Avrupa’dan resmi teklif geldiğini ancak bu yıl gelmediğini belirtti.

“HİÇBİR TAKIM GELECEĞİZ”

Trabzonspor Başkan Ertuğrul Doğan, canlı yayında Uğurcan Çakır ve Galatasaray için transfer sorusunu yanıtladı. Uğurcan’ın Türkiye’den hiçbir takımı kazanamayacağını ifade eden Doğan, “Uğurcan Türkiye’den hiçbir takımın formasını giymiyor. O tam bir Trabzonsporlu Uğurcan. Avrupa’dan talip olursa talipimiz olabilir. verdiğimiz söze istinaden görüştük.”

“HİÇBİR GALATASARAY YÖNETİCİSİ TALEP BİLE OLMAZ”

Başarılı file bekçisinin Galatasaray’a satılamayacağını belirten Doğan, ” Trabzonspor Kimse kaptanı alamaz. Trabzonspor’un kaptanı kendisi Trabzonspor’dan ayrılmak istemedikçe böyle bir dünya yok. Hiçbir Galatasaray menajerinin talebi olamaz. Kimse Trabzonspor kaptanlığını talep edemez. Uğurcan’ın Avrupa’dan çok talipleri oldu ve bu arada Uğurcan Türkiye’den hiçbir takımın formasını giymiyor. Uğurcan çok büyük bir Trabzonspor oyuncusu. Avrupa’dan uygun bir talip çıkarsa sözümüze istinaden görüşebiliriz. Ama böyle bir şey yok. Uğurcan’ın konsantrasyonu şu anda Trabzonspor’da. Bunlar saçma sapan gündemler” diye yanıtladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu