Haber

Erol Bulut’un Gaziantep FK’da dönemi bitiyor

Gaziantep Futbol Kulübü, 1.5 yıldır takımın başında bulunan teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdı.

Spor Toto Üstün Lig’de kötü günler geçiren ve ligde oynadığı son 15 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdı. 2021-2022 sezonunun başında Gaziantep FK’nin başına geçen Erol Bulut, grubuyla çıktığı 57 Süper Lig maçında 16 galibiyet, 17 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşadı. Erol Bulut, Türkiye Kupası’nda Gaziantep grubunda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplam 8 maça çıktı.

Sezona iyi başladık, kötü bitirdik.

Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonuna çıktığı ilk 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle güzel bir başlangıç ​​yaptı. Gaziantep ekibi, Süper Lig’de daha sonra oynadığı 16 maçta sadece 2 galibiyet alırken, bu süreçte sahadan 8 mağlubiyet ve 6 beraberlikle ayrıldı. Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, ligde çıktığı son 9 maçta galip gelemezken, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Bir buçuk yıl takımın başında kaldı, taraftarlardan yoğun tepki aldı.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından Erol Bulut’un Gaziantep FK’daki 1.5 yıllık teknik direktörlük serüveni bugün itibariyle sona erdi. Bulut’un yarın kadrosuyla vedalaşarak Gaziantep’ten ayrılması bekleniyor. – GAZİANTEP

kurtunhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu