Haber

Eneyurt’ta kamyonetin aküleri çalındı

ESENYURT’ta oturan Cevat İlkan’ın kamyonetinin aküleri bir ay içinde ikinci kez çalındı. Hırsızlık anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde Sultaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Kamyonetini park eden Cevat İlkan, sabah saatlerinde kamyonetinin yanına gittiğinde akülerinin çalındığını fark etti. Hırsızlık anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonetin yanına gelen bir kişinin bir süre aküleri çıkarmaya çalıştığı görüldü. Orta boy bir kamyonetten inen zanlının, etrafta oyalandıktan sonra tekrar kamyonetin yan tarafına geldiği ve iki adet pil aldığı görüntülere yansıdı. Güvenlik kamerası görüntüleri ile karakola giden İlkan, şikayetçi oldu.

“BU HIRSIZLIKLA RAMAZAN AYINDA KARŞILAŞTIK”

Ayda iki kez kamyonundaki akülerin çalındığını ifade eden Cevat İlkan, “Sabah 06.15 sıralarında akümüz çalındı. Ramazan ayında bu hırsızlıkla tekrar karşılaştık. Bu ikinci kez oldu. Devletimizin el atmasını bekliyoruz. Bu konuda işlem yapılıyor. En son iki tanesini 4 bin 500 liraya almıştık. Kim olduğunu bilmiyoruz” dedi.

buyukcekmecehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu