Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete seslendi: Hiçbir seçimden sonra halkımızı tehdit etmedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimler öncesi Hatay’da düzenlenen mitingde konuşuyor. Erdoğan, 1. tip seçimlerin ardından sosyal medyada depremzedelere yönelik hakaretlere de değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

“Siyasi tercihleri ​​ne olursa olsun 14 Mayıs seçimleri vesilesiyle Hatay’daki tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tüm yıkımlara rağmen hayata yeniden sarıldınız. Koltuk sevdalılarına prim vermediniz. Alana sordum bizim sahadaki resmi sayı nedir abilerimin sayısı 30 bin Zaman Hatay’da 80 bin 100 bin kişiyle mitingler yaptım.

“CHP BAŞKANI GİBİ MİLLETİ KÖTÜ ETMİYORUZ”

Millete tepeden bakanlardan değildik. 15 seçimin hiçbirinden sonra halkımızı tehdit etmedik. Ayırıp ayıran değil birleştiren olduk. Kin ve nefret diliyle değil, ebedi kardeşlik diliyle konuştuk. Biz sandıkta ortaya çıkan iradeye böyle yaklaşıyoruz. CHP Genel Başkanı ve ondan sonrakiler gibi milleti suçlamıyoruz. Kimseyi aşağılamayız, hor görmeyiz. Siyasi tercihlerinden dolayı ayrımcılık yapmak, kapı dışarı etmek aklımızın ucundan bile geçmez. Hatayı seçmende aramak yerine kendimizi sorgularız. Eksik olduğumuz yerde, onu tamamlamaya çalışıyoruz. Seni seviyoruz, sana inanıyoruz.

“CHP TROLLER’İ ‘ASLA YARDIM GÖNDERMEYECEĞİZ’ DİYOR”

Devletimizin ve milletimizin tüm imkanlarını deprem bölgesi için seferber ettik. CHP’nin trolleri televizyonda size bir daha yardım göndermeyeceğiz diyor. Devletimiz burada kalıcı konutlara tutunuyoruz konteynerlere kadar. Burada kimseyi aç bırakmadık. Depremzedelerimizi bir an olsun yalnız bırakmadık. Yaralarımızı hızla iyileştirmeye başladık.

“DEFNE’DE ERDOĞAN’A YÜZDE 8,5 OY”

Yakında Defne Hastanesi’ni açacağız. 1006 Murat Dilmener Hastanesi’ni Covid döneminde Atatürk Havalimanı’na üç ayda yaptık. Anadolu yakasında birebir yaptık. Defne’de Erdoğan’a oy oranı yüzde 8.5. Peki, Kemal Bey’e 90.5 verildi. Burada mezhep ayrımı olduğu için bu yatırımı yapmıyoruz. Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanıysam, madem orada yaşayanlar var, bu yatırımı yapmak zorundayız dedik. talimat verdim. Ayrımcılık yapmadık, asla da yapmayacağız. Hatay’da toplam 650 bin görevli ve gönüllü deprem bölgesinde canı gönülden görev yaptı. Atılan her adımı, yapılan her işi bizzat takip ettik. Arkadaşlarımız şov peşinden koşmadı, buraya poz vermeye gelmediler. Sadece Tanrı’nın ve halkın iradesini gözeterek gece gündüz koştular.

“YAKLAŞIK 251 BİN AFET EVİ İNŞA EDECEĞİZ”

Antakya Küçük Sanayi Sitemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Ülkemiz genelinde 171 bini aşkın bağımsız bölümün yapım sürecini başlattık. İlimize toplam 251 bin afet evi yapacağız. Defne Hastanemizi bugün açıyoruz. Hedefimiz 319 bini ilk yılında olmak üzere 650 bin konutu hak sahiplerine ulaştırmak.

“HATAY’DAN BU KEZ ÇOK FARKLI BİR OY BEKLİYORUZ”

Talimatı nereden alıyorlar, Kandil’den. Teröristlerle kol kola yürüyen Kemal Bey var mı? Ülkeme fayda sağlayacaklar mı? 28 Mayıs’ta gereken dersi vermek için bir haftadır durmadan mı çalışıyoruz? Hatay’dan bu sefer çok farklı bir oy bekliyoruz. Maskelerle değil, samimiyetimizle insanların karşısına çıktık. Aile ve Gençlik Bankamızın kurulmasıyla gençlerimizin evlenmesinin önünü açacağız. Bu CHP, İYİ Parti ve yanındakiler LGBT mi? LGBT, AK Parti’ye, MHP’ye, Refah’a yeniden sızabilir mi? Ailenin kutsallığına inanıyoruz. Seçimden sonra ilk yaptığımız şeylerden biri aile kurumumuzu anayasal bir zemine oturtmak.

“HALKIMIZ İSTEKLERİNİ İLK TURDA GÖSTERDİ”

Halkımız iradesini ilk turda gösterdi. Milletimiz eski sisteme dönme arzusu olmadığını göstermiştir. Önümüzdeki Pazar günü sandığa çok daha güçlü sahip çıkacağınıza inanıyoruz. Selo’dan ayrılacağım diyor. Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne sebep olan bu değil mi? Bu terörist şu anda cezaevinde. Cezaevlerinin kapılarını kırarız, Öcalan dahil serbest bırakırız diyor. Muhaliflerini tasfiye etmek için şantaj ve teyp sahtekarlığı dahil her yolu meşru görenlerin siyasi ahlakına yakışır mı?”

haber-sulusaray.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu