Haber

Antalya Kırcami’de tarihi anı kaydettiler

ANTALYA (İGFA) –Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 8 mahallenin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını kapsayan Kırcami bölgesinde yaklaşık bin 475 hektar genişliğindeki yol çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma, aynı zamanda bölgenin adıyla anılan Kırcami Mahallesi’nde başladı. 2 bin 100 metrekarelik 10 metre genişliğinde ve 210 metre uzunluğundaki yol çalışmaları için hummalı çalışmalar devam ederken, mahalle sakinleri bu tarihi anı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Kırcami Mahalle Muhtarı Mehmet Köksal, Muratpaşa Belediyesi’nin tapu işlemlerinin ardından hızla yapı ruhsatlarını vermeye başladığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Ümit Uysal ile yaptığımız değerlendirme sonucunda sorumluluğumuzdaki yolların açılmasına hız verdik. belediyemizin. Kendisine Kırcami halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kırcami, Doğuyaka, Topçular, Tarım, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan’ın belli belirsiz kısımlarını kapsayan Kırcami’de 40 yıllık tapu ve imar sorunu, 2019’da sona erdi. Ramazan ayının ilk iftarında Muratpaşa Belediyesi tarafından tapu dağıtımı.

haber-kestel.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu