Haber

ANKARA’DA HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİNE YÖNELİK ‘GAZİZ’ OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA

ANKARA’da girdikleri dairelerden hırsızlık yapan 4 zanlı, ‘Kıkaç’ adlı operasyonda yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, evlere girerek evlerini soyan zanlılar hakkında çalışma başlattı. Ekipler, 198 farklı kamera görüntüsünden 4 şüpheliyi belirledi. ‘Kıkaç’ adı verilen operasyonda SV, SK, EA ve NM isimli kadınlar gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Şüphelilerden SK’nin, konutu için yaptırdığı gizli bölmede saklanırken yakalandığı bildirildi.

KİRALIK EV ARAMAK BAİYESİYLE BİNALARA GİRDİLER

Şüpheliler hırsızlık yapacakları bölgenin yaşam tarzına göre kıyafet seçiyor, kiralık konut veya misafir aramak için binalara geliyor, kapı dilini indirerek apartmanlara giriyor, para, mücevher, silah gibi pahalı eşyaları çalıyor, hırsızlık yapıyor. Girdikleri 14 evden 792 bin 507 TL. bildirildi.

SUÇ MAKİNASI BASKILARI

SV’nin 101, SK 59, GM 17, NM 15, EA 11 kabahat kayıtları olduğu ve bunların tamamına yakınının evden hırsızlık olduğu bildirildi. Sanıklardan SK’nin kesinleşmiş 50 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı, GM’nin ise 2 hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

adaklihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
soğanlık evden eve nakliyat
ümraniye eşya depolama
Başa dön tuşu